Lees de referenties over onze catering:

En schrijf gerust uw eigen recensie! Wat vond u van onze catering?

Wat vind u van Van Marwijk catering & traîteur?

 
 
 
 
 
 
 
Hartelijk dank voor uw bericht!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 3.239.59.31 op.

Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Met vriendelijke groet,

Maurice en Jacco Van Marwijk
23 berichten.
Ellen Koole en Harry Bos uit Arnhem schreef op 10 oktober 2016 om 20:54
Jacco en Maurice van Marwijk verzorgden de catering bij het feest t.g.v. ons 25-jarig huwelijk. Geweldige service, heerlijk verse en smakelijke zelfgemaakte gerechten bij het Italiaanse buffet. Onze gasten waren erg enthousiast over de smaak, de uitstraling en de opmaak van de gerechten. En dat allemaal voor een heel redelijke prijs. De samenwerking met Jacco en Maurice was uitstekend! Een echte aanrader, is voor herhaling vatbaar!
Hans Riphagen uit Ton den Blanken schreef op 23 september 2016 om 13:34
5 dagen conferentie, voor tussen de 60 en 300 gasten, en 5 dagen feest wat betreft de catering. Uitstekende communicatie, heldere afspraken, en vriendelijke hulp. En bovenal fantastisch voedsel, met als hoogtepunt de desserts die ware kunstwerken voor het oog en de mond waren!

Mochten we nog een keer iets hebben, zullen we zeker aan jullie denken!

Hartelijke groet,
Hans
Ton den Blanken uit Ton den Blanken schreef op 21 september 2015 om 13:40
We zouden een chinese cateraar bellen maar besloten een ontvangen aanbeveling voor Van Marwijk op te volgen. Daar hebben wij geen spijt van ! Je wordt behandeld als een vorst en het eten is vorstelijk ! We namen het culinair menu vanwege de verschillende recepten. Cum laude. En dat voor iedereen !Dank.