Groenten en fruit

Dagelijkse aanvoer van verse groenten en fruit zorgt dat we altijd kwaliteit in huis hebben!

In onze verswinkel vindt u vele soorten groenten en fruit.

Wij streven ernaar om vooral kwaliteitsproducten van Hollandse bodem aan u te presenteren. “VERS UIT DE REGIO”, is ons motto, vandaar dat wij veel groente en fruitsoorten uit onze eigen streek betrekken.

Uiteraard vind u bij ons ook een ruim assortiment exotische producten: Ananassen van “del Monte”, Chiquita bananen, meerdere soorten meloenen (galia, piel de sapo, water-, en honingmeloen).

“Bonaparte”

Ook zijn wij een van de weinige verkoop punten in Nederland die HET merk van de mandarijnen en sinaasappels mag voeren, namelijk “Bonaparte”.

Dit merk behoort tot de topklasse mandarijnen en sinaasappels van de wereld en wordt door onze groothandel rechtstreeks vanuit Spanje geïmporteerd.

Uw voordeel?…..de prijs kan laag gehouden worden!

Vergeten?

Meiknollen, pastinaak, schorseneren, aardperen, winterpostelein, rammenas, rettich enz. Wij zijn ze niet vergeten en hebben ze vrijwel dagelijks in onze verswinkel!

Wilt u zeker zijn dat úw vergeten groente morgen bij u op bord ligt?! Bel ons even en we zorgen dat het de volgende dag in huis is!

“De hallen van Parijs”

Bent u op vakantie geweest en heeft u iets gezien of gegeten, of heeft u een recept gevonden met een product dat u niet kunt vinden? Vraag het ons!

Wij hebben een leverancier die direct producten van “de hallen van Parijs” (het inkoopcentrum van Europa)betrekt.